From the dates Alkaen: - Päättyy: for 0 people we found the following 8 options for you

Hazel Home

Huoneisto 4
Kodikas kaksio neljälle henkilölle. Huoneisto sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Asunnossa on yksi makuuhuone (yksi tuplasänky kahdelle), olohuone (yksi vuodesohva kahdelle) ja keittiö ovat samassa huoneessa, kylpyhuone (suihkunurkkaus, WC ja pesukone). Kerros 1/2. Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä. Myös grillaaminen on mahdollista.
View home

Cherry Moon

Huoneisto 4
Tyylikäs kaksio neljälle henkilölle. Huoneisto sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Pärnu -rannasta ja 20 minuutin päässä kaupungin keskustasta.  Asunnossa on yksi makuuhuone (yksi tuplasänky kahdelle, olohuone (yksi vuodesohva kahdelle) ja keittiö samassa huoneessa, kylpyhuone (suihkunurkkaus, WC). Kerros 1/5. Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.
View home

Starlight Stay

Apartment 4
Ranta-alueelta kaikkine mukavuuksineen, kaksio neljälle henkilölle. Huoneisto sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Pärnu -rannasta. Asunnossa on yksi makuuhuone (yksi leveä vuode kahdelle), olohuone (vuodesohva kahdelle) ja keittiö ovat samassa huoneessa + parveke. Kylpyhuone (suihkunurkkaus, WC ja sauna). Kerros 3/4. Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.
View home

Coral Stay

Huoneisto 2
Kodikas yksiö kahdelle- neljälle henkilölle (ideaali 2 aikuiselle ja kahdelle lapselle). Huoneisto sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Mai -rannasta. Asunnossa on olohuone (yksi parisanky kahdelle ja parvisänky kahdelle), keittiö samassa huoneessa, kylpyhuone lattialamiityksellä ja kylpyhuoneessa on myos lavuaari. Keittiössä on kaikki perusvarusteet astioineen. Kerros 1/2. Pysäköinti pihassa on ilmaista.
View home

Nice To Sea You

Huoneisto 8
Neljä huoneinen asunto 8 henkilölle. Sijaitsee viiden minuutin päässä Main uimarannasta. Asunnossa on kolme makuuhuonetta (yksi leveä vuode kahdelle, kaksi tavallista vuodetta + kaksi sohvavuode), olohuone, keittö, kylpyhuone (suihkunurkkaus, WC, pesukone) säilytystila ja parveke. Kerros 4/5. Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.
View home

Ocean Blue

Huoneisto 6
Iso yksiö Main kaupunginosassa, jopa neljälle henkilölle. Huoneisto sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Mai -rannasta. Asunnossa on kaksi tuplasänkyä ja vuodesohva kahdelle, olohuone ja keittiö samassa huoneessa, kylpyhuone (suihkunurkkaus, WC, pesukone, sauna) ja parveke. Kerros 7/8. Talossa on hissi. Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.
View home

The Riverhouse

Rivitaloasunto 9
Rivitaloasunto suurella puutarhalla ja terassilla Pärnu joen rannalla. Hirsitalo mallinen sisustus ja pellavaöljyllä viimeistelty ekologinen puulattia. Ensimmäisessä kerroksessa on 7x10m suuri olohuone + keittiö, sauna, WC, suihku ja terassi. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta, seitsemän erillistä vuodetta, WC, suihku ja parveke. Myös kalastaminen ja grillaaminen on mahdollista. Trampoliini lapsille.
View home

Sea Close By

Huoneisto 5
Kolmen huoneen asunto ja merinäköala 5 henkilölle viideminuutin päässä Main uimarannasta. Pärnun suurin kauppakeskus palveluineen on 700m päässä. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta (1 leveä vuode kahdelle, kaksi paikkainen kerrosvuode lapsille), olohuoneen yhteyteen rakenettu keittiö, kylpyhuone (suihkunurkkaus, WC, pesukone), säilytystila ja parveke. Kerros 4/5. Pysäköinti rakennuksen edessä on ilmaista.
View home

Partners | Useful info | FAQ | Sitemap | Info & customer service: +372 5919 8069, info@parnumajutus.ee | ©2018 Pärnu Majutus OÜ