Yrityksestä

Toivomme saada tehdä Pärnun lomastanne mahdollisimman yksinkertaisen toteuttaa ja toivomme myös että voisitte lomanne aikana nauttia Pärnun parhaimmista puolista. Tarjoamme Pärnun maakunnassa sijaitsevia vuokra-asuntoja ja taloja lomailijoilla ja sen lisäksi autamme Teitä löytämään Pärnun parhaimmat ominaisuudet, joihin kuuluvat mm. ravintolat, karaoke- ja tanssi-illat, erilaiset harrastusmahdollisuudet ja kylpyläpalvelut.

Miksi valita kotimajoitus?

  • Henkilökohtaisempi, tilavampi ja yksityinen valinta – parempi vaihtoehto kuin yksitoikkoinen hotellihuone.
  • Edullinen – viikon pituinen majoittuminen meidän vuokrakohteissa on keskimäärin 30% edullisempi verrattuna yhtä pitkään hotellimajoittumiseen.
  • Luotettava – ei odottamattomia yllätyksiä! Olemme tutustuneet jokaiseen kohteeseen ja olemme solmineet yhdessä omistajan kanssa henkilökohtaisesti välityssopimuksen, joka takaa Teille turvallisen ja lapsiystävällisen kodin loman ajaksi.
  • Lomakokemus  – kerromme teille paikallisista tapahtumista, suosituimmista vapaa-ajan viettomahdollisuuksista ja nähtävyyksistä.

                        Lomaile koko perheen kanssa                 Ota kotieläin mukaan                          Nauti parasta mitä on                                  Säästä rahaa

Meidän kuulutuksia voitte selata joko meidän kuulutusten sivulla tai meidän virtuaalisella vuokrakohteiden kartalla.  Meidän uutiskirjeen tilatessa saate joka kuu tuoretta tietoa:

  • Alennus tarjouksista
  • Yksinomaiset majoitus mahdollisuudet
  • Viimeksi lisätyt kodit
  • Mielenkiintoisista tapahtumista Pärnussa

Usein kysyttyä:


Mitä kohteissa on olemassa?

Jokainen vuodepaikka sisältää vuodevaateet ja käsienpesu pyyhkeen. Selkeän kuvan saamiseksi on suositeltavaa katsoa kuulutuksen vieressä olevia symboleita. Erikoistoiveiden suhteen voitte kääntyä meidän puoleemme (niin ennen matkaa kuin myös sen aikana). 

Mitä sivustolla olevat hinnat sisältävät?

Kaikki sivustolla olevat hinnat ovat lopulliset ja sisältävät arvonlisäveron, varausmaksun, kommunaalikulut (vesi, lämmitys ja sähkö) ja huoneiston lähdön jälkeisen siivouksen. Hinta ei sisällä takuumaksua (100€), joka maksetaan avainten vastaanottamisen yhteydessä. Takuumaksun saatte 100% takaisin avainten palautuksen yhteydessä takaisin, mikäli oleskelun aika ei synny aineellisia vahinkoja. 

Miten tehdä varaus?

Varauksen tekeminen tapahtuu kuulutuksen alaosassa olevan varauskalenterin avulla. Varauksen tekemiseksi merkitkää Teille sopivat (vapaat) päivät ja jättäkää alla olevaan kaavakkeeseen yhteystietonne. Heti kun olemme saaneet vuokramaksun vahvistamme lopullisen varauksen ja lähetämme teille laskun. 

Mitä tehdä Pärnussa?

Pärnu on noin 170 vuotta vanha kylpyläkaupunki. Vuonna 1838 avattiin ensimmäinen kylpylä, jossa kesällä tarjottin lämpimiä kylpyjä ja talvella saunan iloja. Kaksituhatta luvun alussa alkanut huomatava kylpylöiden kehitys toi mukanaan vanhainkotien, kesämökkien, suurten puistojen, rantasalonkien ja ulkokonserttilavojen perustamisen. Pärnu oli elegantinen kesäkaupunki, jossa terveyspalveluiden ohella nautittiin musiikin ja tanssin riemuja. Pärnu on jäänyt Viron suurimmaksi ja rakastetuimmaksi kylpyläkaupungiksi tähän päivään saakka. Kaupungin suurenmoinen sijainti, loivat hiekkarannat, raikas ilma, vihreät puistot, laadukkaat terveys- ja rentoutushoidot takaavat Pärnun kylpylöiden suosion. Täällä saa hellitellä itseään ympärivuoden useissa kylpylöissä, joissa tarjotaan saunoja, hierontaa ja laser- parafiini- ja suolahoitoja. Rohkeimmat voivat kokeilla kylmähoidon -100˚C “jäistä halausta”. Eri lomamökeissä on tarjolla Virolainen sauna ja perinteistä vihta, hunaja- tai suolahoitoja kuumassa vesitynnyrissä samalla kun kylpijä nauttii tähtitaivasta ja tuulen kohinasta lähellä Pärnun kaunista luntoa.

Lähde: www.visitparnu.ee


Partners | Useful info | FAQ | Sitemap | Info & customer service: +372 5919 8069, info@parnumajutus.ee | ©2018 Pärnu Majutus OÜ